RR Revision erbjuder företag och organisationer revision, redovisningstjänster och skatterådgivning. Vår målsättning är att vi ska vara det självklara valet för mindre och medelstora företag. Närhet, hög tillgänglighet, kunskap och kvalitet är ledorden som vi arbetar efter. Idag är vi 10 anställda som arbetar i moderna lokaler centralt i Lund. Låter det lockande?

Sökes: Redovisningskonsult till RR Revision

 

Verksamheten

RR Revision växer och behöver fler medarbetare! Bolaget startade sin verksamhet i Lund 2012 och engagerar idag 10 personer. Vi är ett glatt gäng och har tillsammans lång erfarenhet inom revision, redovisning, skatt samt finansiell rådgivning.

Närhet, hög tillgänglighet, kunskap och kvalitet är de ledord vi arbetar efter tillsammans med vårt stora engagemang för det vi levererar till våra kunder.

Kontoret är beläget i ljusa trevliga lokaler mitt i centrala Lund. För mer information besök gärna vår hemsida www.rr-revision.se

 

Tjänsten

I rollen som Redovisningskonsult hos RR Revision kommer du ha ett övergripande ansvar för redovisningsarbete i ett flertal bolag där storlek och bransch varierar. Ansvaret innebär att du kommer att arbeta med den löpande redovisningen, bokslut, årsredovisningar, löner samt deklarationer.

Vi erbjuder fantastiska möjligheter till utveckling och möjligheten att vid behov kunna arbeta hemifrån, du kan även själv planera dina dagar genom flextid.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

 

Din profil

Du har en relevant ekonomisk utbildning samt minst 3 års erfarenhet från arbete med redovisning på en revisions- eller redovisningsbyrå. Du är självgående och upprättar självständigt löpande redovisning, bokslut och deklarationer.

Har du tidigare arbetat i Visma, Fortnox samt Hogia Audit med Bokslut är detta meriterande.

Är du redan auktoriserad redovisningskonsult är detta också en merit.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, engagerad samt ha hög social kompetens. Du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och brinner för att ge hög service.

 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV samt ditt personliga brev till jobb@rr-revision.se

Har du frågor, är du välkommen att kontakta Daniel Sjöman på 046-540 27 34 alternativt maila till daniel.sjoman@rr-revision.se.
Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar att söka tjänsten redan idag.

 

 

 

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Skicka din ansökan och CV till: jobb@rr-revision.se.

 

 

 

logo130215