RR Revision växer så det knakar.

Sedan starten 2012 har RR Revision haft en mycket positiv utveckling. Allt fler företag väljer oss varför vi nu måste bli fler för att möta den allt ökande efterfrågan av våra tjänster. RR Revision erbjuder företag och organisationer revision, redovisningstjänster och skatterådgivning. Vår målsättning är att vi ska vara det självklara valet för mindre och medelstora företag. Närhet, hög tillgänglighet, kunskap och kvalitet är ledorden som vi arbetar efter. Idag är vi 13 anställda som arbetar i moderna lokaler centralt i Lund. Låter det lockande?

Välkommen med din ansökan som… 

 

 

Kvalificerad redovisningskonsult - Tillsatt

 

Vi söker dig som är redovisningskonsult, gärna auktoriserad, och som är van vid att ha eget kundansvar.

Hos oss kommer du att självständigt arbeta med redovisningskonsultationer såsom löpande redovisning, upprättande av bokslut och årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt stödja våra kunder i löpande redovisningsfrågor.

Vi vill gärna att du har några års erfarenhet från redovisningsbyrå.

Du trivs med att ta ansvar och tycker om ett omväxlande arbete. Flexibilitet, initiativtagande och god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas hos oss.

Då vi intervjuar löpande är det bra om du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 april.

 

 

Receptionist/redovisningsekonom (heltid) - Tillsatt

 

Tycker du om att arbeta med siffror? Trivs du med att ha kontakt med människor i arbetet? Då kan detta vara jobbet för dig. Arbetsuppgifterna består av byråns interna redovisning såsom fakturering, bokföring och avstämningar, receptionsarbete samt att ansvara för övriga förekommande kontorssysslor.

Du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och minst några års erfarenhet av att arbeta med bokföring. Nu vill du gå vidare till nya utmaningar.

Du har siffersinne, är noggrann och ordningsam. Eftersom du kommer att fungera som företagets ansikte utåt är det viktigt att du är utåtriktad, serviceinriktad, initiativtagande, positiv och flexibel. Du värdesätter kamratskap med dina kollegor och ser samarbete som en bra väg till ett lyckat resultat.

Du är van datoranvändare och behärskar grunderna i MS Office med tyngdpunkt på Excel och Word. Erfarenhet av Briljant ekonomisystem är meriterande.

 

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrika Lindstedt, tel. 046-12 74 00.

Skicka din ansökan och CV till jobb@rr-revision.se Märk e-brevet med den tjänst du söker.

 

 

logo130215